Om oss


Avant ble etablert for å drive med sjø, fly og togfrakt fra Asia til Europa, men vi ble raskt anerkjent som en god og stabil leverandør som også kunne imøtekomme flere av kundene sine behov.
I dag er Avant Forwarding AS en totalleverandør i bransjen. Vi er et innovativt og fremtidsrettet selskap i kraftig vekst, som tilbyr en omfattende portefølje av tjenester relatert til fortolling, dokumenthåndtering, rådgivning, transport og lagertjenester.

Selskapet er norskeid, og satser på noe vi mener er en mangelvare i bransjen, premium frakt. For oss er det en selvfølge at våre sjåfører skal få en respektabel lønn.
Flere av sjåførene de «større» selskapene benytter seg av i dag er utenlandsk arbeidskraft som dessverre blir lønnet godt under norsk minstelønn. Det ønsker vi å endre.

Vi har et stort nettverk med en rekke dyktige samarbeidspartnere, som vi setter høye krav til. Dette bidrar til bedre sikkerhet på veien og økt service til våre kunder.
Som et mindre selskap har vi også mulighet til å følge opp sakene mye tettere, noe som gir oss bedre kontroll på leveransene og reduserer kostnader.

Samtidig får du som kunde en personlig kontaktperson som du kan kommunisere med, så slipper du telefonkø til en kundeservice som uansett ikke kan svare deg.

Du kan stole på at Avant Forwarding AS alltid vil finne den mest optimale løsningen for deg. På lang sikt, vil du spare penger på å sette jobben over til oss.
La oss håndterer alt, så slipper du å blande inn mange forskjellige aktører

Avant er en veiviser innen logistikk.
Vi skal vise en ny vei – den riktige veien, mener vi.